Bestelformulier Witte Wijn 2017

Bestelformulier Witte Domein Klingelberg 2017

Bestel nu onze fantastische Witte Domein Klingelberg 2017! Wees er snel bij, er zijn slechts 115 flessen van gemaakt. Om te bestellen kunt u onderstaand formulier invullen, wij nemen na ontvangst contact met u op om de verdere afhandeling te regelen.

Vanwege de beperkte oplage leveren wij maximaal twee flessen witte wijn per bestelling uit. Wist u dat we ook een heerlijke rode wijn hebben? Ook deze kunt u bestellen via de site.

Let op: om teleurstellingen te voorkomen, wij leveren alleen wijn uit in de wijk Hoogstede/Klingelbeek te Arnhem, en beperkt in aangrenzende wijken (Lombok, Rosandepolder). Bestellingen van buiten dit gebied kunnen alleen worden afgehaald op afspraak, en bestellingen uit onze “thuiswijk” krijgen voorrang.