Doosjesaanbiedingen

Doosjesaanbiedingen: de rode doos en de mixdoos

Hebt u binnenkort een feestje? Of wilt u regelmatig genieten van een mooie fles Domein Klingelberg? Maak dan gebruik van een van onze doosjesaanbiedingen!

De rode doos

Onze mooie Rode Domein Klingelberg, gemaakt van de Regentdruif, is nu op dronk maar kan ook prima een aantal jaar bewaard worden. Voor liefhebbers van onze rode wijn hebben we speciaal doosvoordeel: bij aanschaf van een doos van zes flessen krijgt u de zesde fles voor de halve prijs. Leden van de buurtvereniging betalen voor een “rode doos” dus €49,50 in plaats van €54, en niet leden betalen €55 in plaats van €60.

De mixdoos

Wilt u de verschillende wijnen van Domein Klingelberg bestellen met voordeel? Dat kan ook! Daarvoor hebben we een beperkte oplage van tien mixdozen beschikbaar. De mixdoos bevat twee flessen Witte Domein Klingelberg en vier flessen Rode Domein Klingelberg. De prijs van de mixdoos is gelijk aan die van de “rode doos”, dus €49,50 in plaats van €54, en niet leden betalen €55 in plaats van €60. Om iedereen de kans te bieden om van dit aanbod gebruik te maken leveren we één mixdoos per bestelling, indien u er meer wilt bestellen kunnen wij u op de wachtlijst plaatsen.

Let op: mixdozen zijn te bestellen vanaf de levering van de nieuwe witte wijn (medio mei) tot aan de jaarlijkse open dag van Domein Klingelberg (in het derde weekend van september)

Na bestelling via de website (rood en wit) verrekenen wij de korting, u kunt ook een mail sturen aan bestel@domeinklingelberg.nl