Open Dag 2019

Open Dag 2019


Binnenkort is het weer zo ver, dan ontvangen wij u graag op onze open dag in buurtwijngaard Domein Klingelberg! Tijdens de open dag kunt u tegen een geringe vergoeding onze wijnen proeven en kunt u direct flessen afnemen van onze wijngaardeniers. Trots als we zijn op onze wijngaard vertellen wij u graag alles over onze gaard, de druivensoorten die we hebben en de werkzaamheden door het jaar heen.

We hebben dit jaar een speciale buurtactie! Koop een “doosje” van zes flessen voor de speciale prijs van 49,50 euro (leden buurtvereniging Hoogstede/Klingelbeek, niet leden prijs 55 euro)!

Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze open dag, die plaats zal vinden op:

Zondag 15 september 2019, tussen 14:00h en 17:00h

U kunt van te voren wijn bestellen via onze bestelformulieren, deze reserveren wij dan voor u. Bestelde wijn kan ter plekke worden afgehaald tijdens de open dag. Ga direct naar de bestelformulieren via onderstaande links:

  • Bestelformulier Domein Klingelberg Wit 2018
  • Bestelformulier Domein Klingelberg Rosé 2018
  • Bestelformulier Domein Klingelberg Rood 2016