Update #2: Open Dag 2020

Door Domein Klingelberg | 13/8/2020

De flyer lag al in de bus!

Zoals al eerder aangekondigd is de open dag van Domein Klingelberg dit jaar op zondag 13 september. Als u in de buurt woont hebt u ongetwijfeld de flyer ontvangen en daarop kunnen zien dat de gaard dit jaar langer open is tijdens dit feest, van 12:00h tot 18:00h. We hopen het hiermee mogelijk te maken dat iedereen verspreid over de dag op een gezellige en veilige manier langs kan komen.

De prachtige flyer is overigens ontworpen door buurtgenoot Paula Slotboom, hieronder is de flyer nogmaals te zien:

Flyer 2020

Vooruit bestellen

U kunt nu al wijn vooruit bestellen, via ons bestelformulier of via de mail. Wij nemen na ontvangst van uw bestelling contact met u op over de verder afhandeling. Het is mogelijk om uw bestelling tijdens de open dag bij ons op te halen, wij zorgen dan van te voren dat deze gereserveerd voor u klaarstaat.

Blijf op de hoogte

Uiterlijk een week voor de open dag maken we definitief bekend hoe alles er die dag uit zal zien. We hopen jullie allemaal veilig en gezellig terug te zien op 13 september.

De gaardeniers van Domein Klingelberg