Je moet eens weten wat je nu al niet met PIN kan doen!

Door Domein Klingelberg | 30/8/2020

PIN, PIN, PIN, PIN! Je moet eens weten…

Diegenen onder u die al wat langer mee gaan herinneren zich wellicht het reclamemuziekje uit de jaren 80 nog (u weet wel, toen Loekie de Leeuw nog de STER aankondigde): “PIN, PIN, PIN, PIN …”. We zijn inmiddels 40 jaar verder, en de betaalwereld heeft niet stilgestaan. We hebben goed nieuws: ook Domein Klingelberg gaat mee in de vaart der PINners, u kunt vanaf nu ook direct met uw bankpas of creditcard bij ons afrekenen, zelfs als we de bestelling komen brengen. We beschikken sinds kort namelijk over een mobiele PIN!

PIN logo

Kleine bijdrage transactiekosten

Als wijngaard draaien we volledig op vrijwilligers en zijn we volledig afhankelijk van de wijnverkoop om ieder jaar weer mooie nieuwe Klingelberg te maken. Omdat we voor mobiele PIN-betalingen transactiekosten maken vragen we u of u bereid bent om een klein extraatje te betalen bij het pinnen. Dat is niet verplicht, uiteraard, maar u helpt ons hier enorm mee. De transactiekosten zijn momenteel 1,9%, dus u betaalt dan (als lid van de buurtvereniging) voor 1 fles à €10 aan kosten 19 cent extra.

Ook met creditcard of mobiele telefoon

Omdat de transactiekosten voor alle betaalmiddelen gelijk zijn kunt u naast uw bankpas ook met de meest gangbare creditcards betalen. Daarnaast worden ook contactloze betalingen met bankpas of Apple Pay ondersteund. Hieronder staan de logo’s van de betaalmethoden die we op dit moment accepteren:

VISA V-pay Mastercard Maestro AMEX ApplePay Contactloos Diners Club Discover UnionPay

De gaardeniers van Domein Klingelberg